T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Genç Osman İşitme Engelliler Ortaokulu

Genç Osman İşitme Engelliler Ortaokulu

Telefon
0 424 241 2090
Belgegeçer
0 424 241 2090
WEB
https://gencosmanisitmeortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Abdullahpaşa Mahallesi / Merkez / Elazığ
Vizyon
Kendisi ile ve yaşadığımız toplumla barışık, özgüven duygusunu kazanmış öğrenciler yetiştirerekbir üst kuruma hazırlamak, personeline sunmuş olduğu imkanlar ve öğrencilerine verdiği eğitimle ülkemizde emsali bulunan diğer okullarla tatlı bir rekabet içerisine girerek, bu kurumlardan daha iyi ve başarılı olmak, işitme engellilerin gereksinim duydukları alanlarda projeler geliştirerek onların bu ihtiyaçlarının giderilmesinde aktif rol almaktır.
Misyon
Bizlere emanete edilen İşitme engelli öğrencilerimizin önlerindeki her türlü engeli aşabilmelerine rehberlik etmek, özgüven kazandırmak sosyal hayatta kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak, toplumun vazgeçilmez değerleri olduklarını hisettirmek, sorumluluk bilinci içerisinde toplumda var olmalarına yardımcı olacak gerekli eğitimi vermektir.
Başarılar
* 2002-2003 Eğitim öğretim yılı 5. Bölge İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması birinciliği. * 2002-2003 Eğitim öğretim yılı İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Türkiye üçüncüsü. * 2003-2004 Eğitim öğretim yılı İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması bölge üçüncülüğü. * 2004-2005 Eğitim öğretim yılı İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması 5. Bölge üçüncülüğü. * İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Final Yarışması Davranış Ödülü. * İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Arası 6. Bölge Bilgi Yarışması üçüncüsü. * 2009-2010 Öğretim Yılı İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Yıldızlar Kategorisi Futbol Türkiye Birincisi (Erkek Takımı). * 2011-2012 Öğretim Yılı Öğretmenler Futbol Turnuvası İl İkincisi.
Öğretmen :13
Öğrenci :6
Derslik :6
Atölye-İşlik :2
BT Sınıfı :3
Kütüphane Kitap Sayısı :61
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
8.40/13.50
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Abdullah Paşa Hat Minübüsleri ve Abdullah Paşa Belediye Otobüsleri
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Abdullah Paşa Mah./Merkez/Elazığ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
7 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır